Carnaval 2013 met DJ op je feest

Ook dit jaar heeft DJ op je feest zich flink in de carnaval gegooid, met verschillende shows over provincie Gelderland verspreid. Nu is carnaval alweer eventjes geleden, maar toch willen wij nog even de highlights naar boven brengen.

Vrijdag 8/2 DJ Richard Zwolschen @ Veurstroate Heineken Huus

Vrijdag 8 februari heeft DJ Richard het Sassendonks scholieren carnaval verzorgd in het carnavaleske Veurstroate Heineken Huus in danscafé Timeless. Gratis toegang en verplichte carnavalskleding maakte het tot een groot feest!

 DJ Arjan @ Het vliegende paard

In de avond sloot DJ Arjan deze eerste geslaagde carnavalsdag af. Maar ook op zaterdagavond was DJ Arjan weer volop in carnavalstemming te vinden in het Vliegende Paard. Een zaal vol enthousiast verklede mensen en de grootste carnavalshits maakte het beide avonden tot een feest!

Duo Stoffer & Blik @ De Middenstip

Op zaterdag was het feest in de Middenstip in Epe met het daar, nog op diezelfde avond ontstaande duo, Stoffer & Blik. Alle carnavalshits kwamen voorbij en het was allesbehalve stoffig!

DJ Richard Zwolschen @ Veurstroate Heineken Huus

De zaterdag carnavals avond in Zwolle werd weer verzorgd door DJ Richard en DJ Arjan. Alle typetjes die je maar kon bedenken liepen rond en het was erg druk. Alweer een hele geslaagde carnavals dag.

DJ Rogier van Zeeburg @ Café de Kleine

Ook in Café De Kleine was het op zaterdag een groot feest! Want zoals eerder genoemd was het overal druk. DJ Rogier draaide iedereen de dansvloer op.

DJ Arjan @ Veurstroate Heineken Huus

De zondag en de derde dag van Carnaval begon feestelijk met het kindercarnaval, want carnaval is er natuurlijk ook voor de allerjongsten. Met een theater, een ballon draaiende clown, een hele hoop confetti, schmink, ranja, spelletjes en natuurlijk snoep werd het een groot feest!

DJ Richard Zwolschen @ Veurstroate Heineken Huus

DJ Richard verzorgde de jaarlijkse “Kiek op wie liek ‘ie” competitie. Een karaoke wedstrijd met de mooiste verklede mensen en stemmen (ook de wat mindere stemmen) wat zorgde voor een gezellige maar vooral hilarische avond!

DJ Arjan @ Prinsenkaraoke

Op de maandag was er Prinsenkaraoke. Wat de naam eigenlijk al verklapt, de karaoke voor de prinsen. Een mooie afsluiter voor het carnaval van 2013. Een groot feest met nog één keer alle carnavalshits!

Kijk voor meer foto’s op www.veurstroateheinekenhuus.nl

 

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *