DJ Martijn Rouwenhorst & zanger Dennis Wiltink verzorgen muziek tijdens afterparty Sponsorvoetbaltoernooi VSCO’61 op 31 mei

Op zaterdag 31 mei organiseert voetbalvereniging VSCO’61 uit Oosterwolde het jaarlijkse Sponsorvoetbaltoernooi, het grootste club evenement van het jaar! Aan dit toernooi zullen 36 teams deelnemen. Naast het voetbal zal dit toernooi ook in het teken staan van omlijstende activiteiten.

DJ Martijn Rouwenhorst

BPM verzorgt de muziek tijdens de afterparty, met DJ Martijn Rouwenhorst (bekend van o.a. Feestcafé Bloopers in Zwolle & de Skihut in Rotterdam) achter de draaitafel. Ook zal er een spetterend optreden zijn van de bekende zanger Dennis Wiltink. Hij zal onder andere met zijn Nederlandse Top 30 hit ‘Samen één’ een spetterend optreden verzorgen.

Dennis Wiltink

Het Sponsorvoetbaltoernooi van VSCO’61 biedt een gevarieerd programma voor zowel de deelnemende sponsoren aan het toernooi als aan alle toeschouwers en belangstellenden. Kom dus op 31 mei voor een enerverende, sportieve en gezellige middag en/of avond naar sportpark De Heughte! De toernooiorganisatie is in handen van de Toernooicommissie en de Sponsorcommissie van VSCO’61. Zij wensen iedereen veel voetbalplezier, sportiviteit en natuurlijk gezelligheid toe.De entree is gratis. Er is ruime parkeergelegenheid bij het sportpark, maar de organisatie roept iedereen op om bij voorkeur met de fiets te komen.

 

 

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *