DJ op je feest | Heeft u iets te vieren?

DJ op je feest heeft voor elke gelegenheid de perfecte DJ!

De laatste jaren heeft DJ op je feest enkele honderden drive-in shows verzorgd voor o.a. bedrijven, (sport)verenigingen, verjaardagen en jubileumfeesten. Ondanks alle ervaring die hiermee is opgedaan is geen enkele show een standaard klus. Alles wordt altijd in overleg afgestemd op de locatie en uiteraard op uw muzikale wensen. Een feest binnen of buiten, intiem met 20 personen of groots met honderden genodigden? Niets is onmogelijk, wij denken graag met u mee over de mogelijkheden!

Voor bruiloften is er DJ op je bruiloft, geheel afgestemd op de wensen van het bruidspaar. Klik hier voor meer informatie over DJ op je bruiloft.

Ook voor live muziek kunt u bij ons terecht. Door goede contacten bij boekingskantoren bemiddelen wij onder de naam BPM bookings in alle bekende en minder bekende (Nederlandse) artiesten. Ook voor een klein budget kan er een passende vorm van entertainment worden geboden. U kunt bijvoorbeeld DJ op je feest boeken in combinatie met één van onze live acts waar wij veel mee samenwerken. Klik hier voor meer informatie over live artiesten.